Erdélyi Céginfó
erdelyiceginfo.ro: Fõoldal - ahol mindent gyorsan megtalálhat !
Keresőszó (szolgáltatás / termék) Részletes keresésre váltás >>
 
Megye Település Kerület

Az Erdélyi Céginfó az erdélyi magyar érdekeltségû cégek adatairól, elérhetőségeiről nyújt fontos információkat (cégnév, cím, telefon, fax, webcím, nyitva tartás, szolgáltatások, termékek, márkák, árak, stb.) Adatbázisunkban szereplő cégek száma folyamatosan növekszik. Célkitûzésünk, hogy portálunkon minden fontosabb erdélyi magyar vállalkozás megtalálható legyen.
Az üzleti ajánlatküldő rendszerünkkel a magyar tulajdonú cégek közötti információk gyors és célzott áramlását segítjük az országhatárokon belül és kívül egyaránt.
Magyarországon mind a keresőrendszer, mind az üzleti ajánlatküldő rendszer már évek óta nagy sikerrel mûködik, és hozzájárul a magánemberek és vállalkozások mindennapi életének gördülékennyé tételéhez.
Románia-szerte is egyre több háztartásban jelenik meg az internet, egyre többen fedezik fel mint az eligazodás leggyorsabb és legegyszerûbb formáját. Ennek nyomán a vállalkozások is felismerték az internetben rejlő lehetőségeket, és napról-napra szélesedő körben használják a reklámozás, hirdetések területén is.
Magyarországi céginfo: www.cegmatrix.hu

 
 

Minden jog fenntartva a www.erdelyiceginfo.ro részére.
A weboldal illetve az adatbázis részleges vagy teljes másolása, tárolása jogi következményeket von maga után.
oldaltérkép